Minska matsvinn och öka cirkuläritet!

20 oktober | kl. 09:00 - 11:30 Plats: Digitalt

Vi på Livsmedelsacceleratorn fortsätter på inslagen linje, vi vill visa på möjligheter inför framtiden. I årets fjärde seminarium belyser vi möjligheter att möta trenderna minskat matsvinn och ökad cirkuläritet, och hur man kan ta sig an sidoströmmar.

Målsättningen är att ge dig kunskap och inspiration för att hitta nya affärsmöjligheter. Under seminariet kommer vi att belysa:

  • Matsvinn och cirkuläritet – hur stort och svårt kan det vara? Karin Östergren, RISE
  • Kommunikation och logistiklösningar, Jessica Wehner, Chalmers Industriteknik
  • Hur kan man höja värdet på sidoströmmar, Lars Moberger, RISE
  • Klimat 2030 – Västra Götaland ställer om, Elin Backlund, RISE

Exempel från företag som bidrar till minskat matsvinn och ökad cirkularitet:

  • Så här räddar vi maten, Christian Pettersson, Meal Makers
  • Exempel på hur företag skapar värden av sidoströmmar, Emma Ek, Sotenäs Symbioscentrum

Missa inte detta!


Målgrupp: Seminariet riktar sig främst till små och medelstora livsmedelsföretag, men alla intresserade är välkomna att delta.
Kostnad:Kostnadsfritt. Anmälan krävs.

Länk till anmälan:

https://comm.ri.se/b/v?event=1216&ucrc=0F8E7CCA06&r=232493&rcrc=851078ED