Företagsarena Tanum

Här frodas entreprenörsandan


Du som företagare är en del av den andan! Driver du ett företag i vår kommun, funderar på att starta, nyligen har startat eller planerar du på att etablera dig i Tanum, så är du varmt välkommen att kontakt Näringslivsenheten och vår Företagsarena på Tedacthuset i Tanumshede. Vår ambition är att skapa goda förutsättningar för näringslivet och vara ett stöd för dig som företagare. Ett starkt näringsliv med välmående företag och de bästa utvecklingsmöjligheterna är viktigt för oss.

Företagsamhet är ett av Tanums kommuns främsta kännemärken. Sett till invånarantalet har Tanum ovanligt många företag, det finns fler än 2 400 företag fördelade på 12 800 invånare, det visar tydligt att Tanumborna gärna tar initiativ och gör affärer.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Näringslivsenheten i Tanum. Vi erbjuder en väg in i kommunen för blivande och befintliga företag. Vi hjälper till med att hitta nätverk, ger råd om lokaler och mark och kan vägleda vart du kan vända dig för rådgivning, kompetensutveckling och finansiering.

Välkommen till oss med dina frågor som rör näringsliv och etablering i Tanums kommun.