Företagsarena Tanum

Här frodas entreprenörsandan

För att stärka företagsklimatet i Tanum och skapa bättre förutsättningar för våra små och medelstora företag att utvecklas på hemmaplan har vi utsett en företagsarena, Tedacthuset i Tanumshede. Mer om Tedacthuset.

Här finns förutsättningar för att företag kan växa, tro på framtiden och dra nytta av de stöd som finns, och det ska vara nära och lättillgängligt.

Tedacthuset – Tanums kommuns företagsarena

Vår företagsarena är en plats där företagen på enkelt sätt kan få ta del av kontakt med kommunen, samarbete med andra företag, kompetensutvecklingsinsatser och närvaro av det regionala stödsystemet.


På företagsarenan på Tedacthuset hittar du:
– Näringslivsutvecklarnas kontor
– Plats för regionala stödaktörer att förlägga aktiviteter och möten med företag
– Näringslivsenhetens aktiviteter, såsom föreläsningar och andra möten, fysiska och/eller digitala. I egen regi, och när det är möjligt, i samverkan med andra.


Mer om Tedacthuset
Tedacthuset ligger centralt beläget i kommunen och har ett strategiskt läge vid E6. Det är en kreativ mötesplats på 6 700 kvm för företag, organisationer och privatpersoner.
Tedacthuset är ett privatägt aktivitets- och företagshus där mångfalden av företag och verksamheter ger en stimulerande och kunskapsintensiv miljö.
Verksamheten består dels av ett dedikerat kontorshotell om dryga 1 000 kvm med kontor och konferenslösningar och dels uthyrning av ytterligare hyresgästanpassade verksamhetslokaler.
Här kan du även som extern gäst hyra lokal för dina möten eller konferenser.

Lotsgruppen

Vi har ett särskilt erbjudande med lotsgrupper i Tanum där rätt representanter från kommun och myndigheter träffar dig för att se över ditt ärende.

Tanums kommuns näringsliv

Tanum är en företagstät kommun med fokus på entreprenörskap och företagsamhet, med fler än 2600 företag på 13 000 invånare.

Vi arbetar för ett näringslivsklimat som ska göra det enkelt att vara företagare och som gör att fler företag utvecklas och etablerar sig och skapar fler arbetstillfällen. Det gör vi bland annat genom att finnas som stöd genom företagsrådgivning, information och genom skapa forum för dialog med myndigheter och med andra företag och intressenter.

Vi som arbetar som näringslivsutvecklare är Elenor Olofsson och Elisabeth Jonsson. Vi har olika bakgrunder inom företagsutveckling och destinationsutveckling. Hör gärna av dig till oss om du har några funderingar eller frågor kring ditt företag eller företagsidé.