Företagsarena Tanum

Här frodas entreprenörsandan

För att stärka företagsklimatet i Tanum och skapa bättre förutsättningar för våra små och medelstora företag att utvecklas på hemmaplan har vi utsett en företagsarena, Tedacthuset i Tanumshede.

Här finns förutsättningar för att företag kan växa, tro på framtiden och dra nytta av de stöd som finns, och det ska vara nära och lättillgängligt.

Vad är en företagsarena?
En företagsarena är en plats där våra företag på enkelt sätt kan få ta del av kontakt med kommunen, samarbete med andra företag, kompetensutvecklingsinsatser och närvaro av det regionala stödsystemet.


På företagsarenan på Tedacthuset hittar du:
– Näringslivsutvecklarnas kontor
– Plats för regionala stödaktörer att förlägga aktiviteter och möten med företag
– Näringslivsenhetens aktiviteter, såsom föreläsningar och andra möten, fysiska och/eller digitala. I egen regi, och när det är möjligt, i samverkan med andra.


Mer om Tedacthuset
Tedacthuset ligger centralt beläget i kommunen och har ett strategiskt läge vid E6. Det är en kreativ mötesplats på 6 700 kvm för företag, organisationer och privatpersoner.

Tedacthuset är ett privatägt aktivitets- och företagshus där mångfalden av företag och verksamheter ger en stimulerande och kunskapsintensiv miljö.

Verksamheten består dels av ett dedikerat kontorshotell om dryga 1 000 kvm med kontor och konferenslösningar och dels uthyrning av ytterligare hyresgästanpassade verksamhetslokaler.

Här kan du även som extern gäst hyra lokal för dina möten eller konferenser.

Läs mer om Tedacthuset här.