Vägen till en hållbar destination

14 mars | kl. 14:00 - 16:00 Plats: Företagsarenan i Tedacthuset (ingång A), Storemyrsvägen 2, Tanumshede. Mötet kommer att erbjudas i hybrid form, även möjlighet att delta digitalt.

Välkomna till ett möte där vi lägger fokus på initiativ och projekt kring hållbarhet, och inspirerar till hur vi tillsammans kan gå mot en mer hållbar destination

Till seminariet har vi bjudit in olika aktörer som kommer att berätta om sina erbjudanden som kan hjälpa dig på rätt väg i hållbarhetsarbetet,

Energirådgivarna, Turistrådet Västsverige, Almi, Kosterhavets Nationalpark med flera aktuella projekt och satsningar står på agendan. De kommer berätta om vad de kan erbjuda företagare i besöksnäringen.

Här kan du läsa inbjudan.

Både live och online
Äntligen verkar pandemin släppa greppet om oss, så vi är glada att kunna välkomna er till att delta på mötet fysiskt på plats men vi kommer också erbjuda möjligheten att delta digitalt. För dig som deltar på plats finns kaffe uppdukat från 13.30.

Anmälan:
Maila till naringsliv@tanum.se eller på telefon 0525-181 09. Uppge om du vill vara med oss på plats eller om du vill ansluta digitalt.