Företagsträff inför sommaren

20 mars | kl. 14:00 - 16:30 Plats: Tedacthuset, Företagsarenan, Tanumshede

Sommaren är i sikte och förberedelserna i full gång – Varmt välkommen till en inspirationsträff och avstämning inför kommande sommarsäsong.

Planer inför säsongen 2023

För oss skulle det vara värdefullt att få höra från er, hur det känns inför säsongen avseende bokningsläget, rekrytering eller andra utmaningar och möjligheter ni ser.

Hur ser det ut med planering, vi går igenom viktiga datum och evenemang som kan påverka era verksamheter.  Syftet är också att vi får träffas, dela idéer och erfarenheter samt kanske inspireras till nya sätt att göra affärer!


Kan vi hitta inspiration ihop? Två ämnen vi också tänkte ägna en stund åt; paketering & digital marknadsföring

  1. Paketera ihop!

Kan vi tillsammans hitta nya samarbeten och lära oss från varandra? Frida, Tanum Turist, har erfarenheter från produktutveckling och paketering från andra destinationer, som hon delar med sig av. Kan vi tillsammans hitta nya sätt att paketera? Kan vi inspirera varandra?

  1. Affären genom sociala media – inspireras ihop!

Hur kan du stärka din lönsamhet genom att arbeta med digitala kanaler? Hur bygger man relationen för affärer hela året? Ska man boosta sina inlägg? Vad är ditt recept? Har du några exempel på inlägg i sociala medier som fått bra spridning, vad tror du var nycken till den framgången? Om du vill får du gärna dela med dig på plats, där vi också bjuder in några företag som delar med sig av just det; sina lyckade exempel och erfarenheter av att nå ut via digitala kanaler.


Vi önskar dig som företagare  varmt välkommen på vår nätverksträff!

Var & När:

Vi träffas på Företagsarenan Tedacthuset, Tanumshede, Storemyrsvägen 2

Måndag den 20 mars Kl. 14.00 – 16.30


Anmäl dig till: naringsliv@tanum.se

Med varma hälsningar

Tanum Turist & Näringslivsutvecklarna i Tanums kommun


Frida Klang, 070-354 21 88, frida@tanumturist.se

Elenor Olofsson, 0525-181 09, elenor.olofsson@tanum.se

Jenny Åslund, 0525-180 76, jenny.aslund@tanum.se